Találj meg minket a Facebook-on
2019 ViziVándor tábor
2021.11.05., Péntek

Kedves Szülők!

Az utóbbi hetekben sok osztályban jártam, több felhívást, plakátot ragasztottam ki az Iskolánk épületén belül, folyamatosan osztottam meg az információt a VIK Középiskola honlapján, a VIK Középiskola Sportegyesület (VIK SE) Facebook oldalán (Örülnénk, ha kedvelné az oldalunkat!), a VIK SE Facebook csoportban (Örülnénk, ha csatlakozna a csoporthoz!), valamint ezeket a bejegyzéseket megosztottuk a VIK Középiskola hivatalos Facebook oldalán (Kérjük kövesse a VIK Középiskola hivatalos oldala Facebook oldalt!) és a diákságunkat invitáltam egy olyan táborba, amelyet talán az Önök gyermekkorában szerveztek hasonló lendülettel, mint amilyennel most szervezik ezeket a táborokat országszerte. Ehhez most Iskolánk is csatlakozott!!!
 
Ez a tábor nem más, mint egy  tábor, amelyet a VIK Középiskola Sportegyesülete szervez egy országosan kiírt, és általunk is megpályázott, majd elnyert pályázat alapján. Így 31 VIK-es diáknak lesz lehetősége "VíziVándor"-rá válni. Kiosztottam közel 60 jelentkezési lapot, amelyek visszaérkezését várjuk, de csak az első 31 jelentkezést tudjuk elfogadni.
 
FONTOS! Ez egy támogatott tábor, tehát nem kerül 80-90 ezer forintba, hanem mindössze csak 25 000 Ft a részvételi díj (teljes ellátással, szállással a csatolt dokumentumban részletesen leírt programokkal), mert az ezen felül mutatkozó utazási költséget (ami megközelítőleg további 6 000 Ft/fő lenne) a VIK SE az ELSŐ VIK VíziVándor tábor esetében átvállalja.
 
helyszín a SZIGETKÖZ, három állomással: Dunasziget - Kisbodak - Ásványráró.
 
Az időpont: 2019. július 29. - augusztus 4.  (7 nap, 6 éjszaka)
 
Jelentkezési határidő: 2019. március 22.

A jelentkezés feltétele, hogy a megadott határidőig a jelentkező
  1. kitöltve, aláírva hozza vissza a "Jelentkezési lap"-ot, amelyen arról is nyilatkozik (gondviselőjével együtt), hogy a jelentkező tud úszni.
  2. kitöltve, aláírva hozza vissza az "Egészségügyi adatlap"-ot.
  3. fizesse be legalább az első részletet, ami 15 000 Ft.
Folyamatosan érkeznek vissza a jelentkezések, de mivel összesen 31 fő (diák) szerepel a pályázatunkban, tehát ennyi résztvevőt tudunk elvinni táborozni, ezt a létszámot a fenti feltételeknek megfelelő jelentkezési sorrendben töltjük fel.

A táborhoz kapcsolódó dokumentumok az alábbi linkekről is letölthetők, de szerepelnek az email mellékletei között is.
Részletes programterv: https://goo.gl/bVtgk4
Jelentkezési lap: https://goo.gl/J9kwAM
Egészségügyi adatlap: https://goo.gl/u7mtcM

Plakát.jpg

Kérem, ha még nem jutott el Önökhöz az információ, még időben beszéljék meg otthon az esetleges jelentkezés lehetőségét, hogy ha valóban szeretne jönni a gyermekük, ne maradjon le róla.

Nem gond, ha a tanuló nem vitt haza jelentkezési lapot, mert a link vagy a csatolmány segítségével Önök is letölthetik, kinyomtathatják, majd kitölthetik és beküldhetik a tanulóval.

Minden jelentkezőnek átvételi elismervényt adunk a befizetett előleg összegéről, és azonnal felkerül a résztvevők névsorába.

Már nincs két hét a jelentkezési határidőig, így mindenképpen fontos, hogy időben jelentkezzen mindenki, aki nem akar lemaradni erről a nagyszerű lehetőségről, amelyet magam és Kollégáim nevében is bátran merek ajánlani, hiszen a "VíziVándor tábor-vezető pedagógus továbbképzésen" tapasztaltak is megerősítenek bennünket ebben.

Ha bármilyen kérdésük lenne még a megadott információkon felül, kérem, nyugodtan jelezzék felém!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, és várjuk a jelentkezéseket!

 Üdvözlettel:

Nagy László
szakmai igazgatóhelyettes, osztályfőnök
VIK SE elnöke

E-mail: nagy.laszlo@vikiskola.hu
Tel.: 
 +36 1 413 7224
Mobil: +36 20 478 6316

H-1078 Budapest, Hernád utca 3.
Tel./Fax: +36 1 413 7224 | +36 1 413 7225
E-mail/Web: info@vikiskola.hu | www.vikiskola.hu 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.