Találj meg minket a Facebook-on
Ideiglenes felvételi rangsorok 2023/2024
2023.10.26., Csütörtök

Kedves Szülők /Felvételizők!

Az alábbiakban közöljük a felvételi vizsga során kialakult ideiglenes felvételi rangsorokat. Minden felvételizőt valamennyi olyan tagozaton rangsoroltunk, amelyet a jelentkezési lapon megjelölt intézményünkben.

FONTOS!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyzékben elfoglalt hely NEM VÉGLEGES.

  1. A tagozatonkénti felvehető létszámokat az alábbi táblázat tartalmazza, de ez nem jelenti azt, hogy a hátra rangsorolt tanulók nem nyerhetnek felvételt, hisz az előttük állók több iskolába és más szakokra is felvételizhettek, és felvételt nyerhetnek.

  

Tagozat-kód

Képzés

Felvehető létszám

0051

nyelvi előkészítő gimnázium (angol)

26

0052

nyelvi előkészítő gimnázium (német)

12

0030

technikum, cukrász szaktechnikus (angol)

32

0031

technikum, vendégtéri szaktechnikus (angol)

16

0032

technikum, szakács szaktechnikus (angol)

16

0033

technikum, turisztikai technikus (angol)

36

0039

technikum, fodrász (angol)

34

Azon tanulók esetében, akiknél az oktatási azonosító mellett az "ELUTASÍTVA" jelzés szerepel, nem feleltek meg a szóbeli behívás feltételének, vagy nem jelentek meg a meghallgatáson, vagy a bizottság nem találta alkalmasnak a tanulót.

 

  1. A végső sorrendek az Oktatási Hivatal központi számítógépes rendszerében alakulnak ki, ezért nehéz megbecsülni, hogy az egyes tagozatokra hány ponttal lehet bekerülni.
  2. Lehetőség van arra, hogy a felvételizők 2023. március 21-én vagy 22-én módosítsák az általános iskolákban a jelentkezésüket: megváltoztassák az iskolák, illetve a tagozatok sorrendjét, esetleg új tagozatot vegyenek föl a már jelölt iskolákban. Új tagozat felvételét csak az általános iskolában történt módosítás esetében tudjuk figyelembe venni.
  3. Aki feltétlenül iskolánkba szeretne jönni, ügyeljen arra, hogy az esetleges módosításnál iskolánkat rangsorolja előre! Ez nem rontja a más iskolába történő felvétel esélyeit.
  4. A végleges felvételi eredményről a Felvételi Központtól kapott értesítés alapján, e-mailben és iskolánk honlapján is tájékoztatjuk a felvételizőket 2023. április 28-ig.

            

 

Ideiglenes felvételi rangsor 2023

 

    

0051-es tagozatkód_gimnázium nyelvi előkészítő évfolyammal angol nyelv

0052-es tagozatkód_gimnázium nyelvi előkészítő évfolyammal német nyelv

0030-as tagozatkód_cukrász szaktechnikus

0031-es tagozatkód_vendégtéri szaktechnikus

0032-es tagozatkód_szakács szaktechnikus

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.