Találj meg minket a Facebook-on
Alkoholprevenció az iskolában
2023.02.20.

2023. február 9-én tartotta iskolánk az éves prevenciós előadását, amelyet a 9. és 10. évfolyamos osztályaink számára szerveztünk meg. A Smashed Live egy interaktív edukációs program, ami a fiatalkori alkoholfogyasztás veszélyeivel száll szembe. A MOMENTÁN társulat 3 színésze 30 perces előadásukkal egy történetet elevenítettek meg, aztán interaktív módon beszélgettek a tanulókkal arról, hogy tulajdonképpen milyen veszélyei vannak az alkoholfogyasztásnak. A tanulók végig érdeklődők voltak és nyitottan, őszintén tettek fel kérdéseket és válaszoltak az előadás során bemutatott történettel kapcsolatban. A színészek, akik végig a szerepükben maradtak, kommunikációjukkal és közvetlenségükkel a tanulók figyelmét megragadták és végig fenntartották. Köszönjük Bódy Gergőnek, Káli Katának, Penke Bencének és a technikusaiknak, hogy elhozták hozzánk az előadásukat.

Képek

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.