Találj meg minket a Facebook-on
10.F osztály az ARC plakátkiállításon
2020.10.07.

A jubileumi 20. ARC plakátkiállítás ismét egyszerre gondolkodtatja el és nevetteti meg a nézőt. A kiállítás célja minden évben reflektálni az éppen aktuális társadalmi, közéleti problémákra, jelenségekre. Az idei központi téma a Covid vírus és a létrejött járványhelyzet.

A 10.F osztállyal jártuk körbe a Bikás-parkban megrendezett szabadtéri kiállítást. A kissé csípős időjárás, amit kifogtunk, párhuzamba állítható a plakátok néhol csípős „hangvételével”.

Öröm volt látni, hogy mindenki számára érthető volt a színes képekben, ábrákban rejlő mögöttes tartalom is, amelyek megbeszélésére a tanórákon sokszor nincs sem idő, sem lehetőség. A telefon elengedhetetlen kellékké vált az osztály kezében, hiszen tökéletes csoportképek, szelfik készültek vele az egyes alkotások előtt. Mindenkinek lett kedvenc plakátja, ilyen, vagy olyan okból, de hatni tudtak az alkotások.

Ha ez a hatás elraktározódik és ennek a 2020-as őszi napnak az érzése is megmarad, akkor talán meg is érte eltolni egy nappal a Romeo és Júlia dráma elemzését.

 

Toplenszki Dániel
10.F osztályfőnök

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.