Találj meg minket a Facebook-on
2017 ELC verseny
2017.05.09.

Megszületett az ELC verseny eredménye

 

A VIK Középiskola 11.F osztályos diákjai: Miskei Paulina, Petrovics Bianka Éva és Tomasovszky Klaudia eredményesen szerepeltek a korábban megrendezett ELC egyfordulós angol nyelvi vetélkedőn. 

Mindhárom lány azonos pontszámot ért el a VIK Középiskolában lebonyolított írásbeli tesztrészen, így holtversenyben a tizenharmadik helyet szerezték meg, több, mint kétszáz másik nevezőt előzve meg ezzel. 

A verseny 30 (ABCD) felelet-választós kérdésből állt, fokozatosan növekvő nehézséggel. A feladatok az angol nyelv különböző részeit ölelték fel, mint a szókincs, nyelvtan, kiejtés, kifejezések, az amerikai kultúra, és az olvasmánnyal kapcsolatos kérdések, amit még a versenyt megelőzően el kellett, hogy olvassanak a diákok.

A VIK Középiskola tanulói a "Saturn" kategória olvasmánya, Jules Verne Captain Grant's Children c. műve alapján önállóan töltötték ki a harminc kérdésből álló feladatlapokat.

Felkészítőjük, Árki Milán angol nyelvtanár nagyon büszke rájuk.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.