Találj meg minket a Facebook-on
2017 VIK KUPA Utánpótlás Ashihara Karate Bajnokság
2017.05.02.

Magyar Ashihara Karate Szövetség

ハンガリー芦原空手協会

 

I. VIK KUPA Alapítva 2017.

 

Nagy sikerrel került megrendezésre a VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskolában az első VIK KUPA Utánpótlás Ashihara Karate Bajnokság.

 

A versenyt Kökény István Igazgató Úr nyitotta meg, sok sikert, eredményes és sérülésmentes küzdelmeket kívánva a versenyzőknek.

A megnyitó után a VIK Középiskola diákjainak a bemutatóját láthattuk.

 


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Magyar Ashihara Karate Szövetség 13 klubjának válogatott versenyzői mutathatták meg tudásukat. A gyermek kategóriában nagyon erős volt a mezőny, kemény, presztízs küzdelmeket vívtak versenyzőink. A serdülő, ifjúsági osztályokban kisebb volt a felhozatal. Talán egy kis generációs űr keletkezett, de látva a kicsiket, a legfiatalabb 6 éves volt, joggal reménykedhetünk egy felnövekvő erős utánpótlásban.

 

A bajnokságnak két fontos, aktuális tétje is volt. Az egyik a Hollandiai Kodo Kupára való kvalifikáció. A másik, első alkalommal lehetett a VIK Középiskola által alapított, vándorkupát elnyerni.

 

A díjak átadása után, Kökény Igazgató Úr azzal zárta a versenyt, hogy jövőre reméli, ugyan itt találkozunk.

Köszönjük a vendégül látást, a versenyzőknek az izgalmas küzdelmeket, edzőiknek a színvonalas felkészítést, szülőknek a töretlen, áldozatkész támogatást és bíróinknak a korrekt mérkőzésvezetéseket.

 

Osu!

Sensei Hartyányi Attila 4. dan

Szövetség elnöke

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.