Találj meg minket a Facebook-on
2019 KAZINCZY – SZÉP MAGYAR BESZÉD VERSENY budapesti döntője
2019.03.10.
Beszámoló a Kazinczy – „Szép Magyar Beszéd” versenyről
 

Március 5-én került sor a Kazinczy – „Szép Magyar Beszéd” verseny budapesti döntőjére,ahol iskolánkat Enzsöl Bernadett (12.AB) és Lévai Alexandra (11.G) tanulók képviselték.

A megmérettetésre – mint minden évben – a Baár-Madas Református Gimnáziumban került sor. A zsűri tagjai olyan kiváló személyiségekből álltak, mint például Kerekes Barnabás - az Anyanyelvápolók Szövetségének alelnöke, vagy mint Szakács Béla tankönyvíró.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az erős mezőnyből Enzsöl Bernadett bejutott az győri országos döntőbe, amelyet április utolsó hétvégéjén rendeznek meg. Ez egy nagyon szép eredmény, hiszen a budapesti 40 tanulóból csak a legjobb 12 mehet tovább a végső „összecsapásra.” Bernadett felkészítő tanára Krasznahorkai László tanár úr volt.

Büszkék vagyunk, hogy a VIK Középiskola is képviselteti magát az országos döntőben!
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.