Találj meg minket a Facebook-on
A VIK 20-on túl esemény
2017.03.08.
2017. február 18.-án jött el a nagy nap, hogy egy fantasztikus közösségben ünnepelhettük meg a VIK Középiskola fennállásának 20. évfordulóját, immáron belépve a 21. életévébe.
A visszajelzések alapján biztosan állíthatjuk, hogy minden résztvevő felejthetetlen élményeket gyűjtött és biztosan szükség lesz a hagyományteremtő eseményt követően továbbiakat szerveznünk!
Köszönjük Kóbor Zoltán úrnak, a VIK Középiskola első igazgatójának, hogy elfogadta meghívásunkat, és a felkérést, hogy az est fővédnöke legyen! Köszönetet mondunk minden támogatónknak, Rosenstein Tibor úrnak, Bogdány Zsolt úrnak, akik a rendezvény sikere érdekében nagyon sokat segítettek. Köszönetet mondunk minden partnerünknek, szülőknek, barátoknak, az egykori és jelenlegi kollégáknak, öregdiákjainknak, a segítőkész tanulóinknak, az est programjában nagy szerepet játszó Dobai Jazz Triónak - Dobai István, Potesz Balázs és Oláh Zoltán - akik a vacsorához a zenei aláfestést szolgáltatták, Szilágyi Tibornak - a fergeteges mixer showjáért, Zoltán Takács Nonstop Team DJ hangultatteremtéséért, a 11.SZP osztály különleges és emlékezetes táncos produkciójáért, minden kedves segítő Kollégának, akik a háttérből gondoskodtak az este tündökléséért - Leiner Zoltán, Hartner Bernadett, Páhi Edit, Szórádi András - valamint Koczkás Anikónak, aki egykori diákjaink és kollégáink visszatérésében játszott nagy szerepet és az est "lelke" volt. Ha valakit nem említettünk, az csak azért van, mert olyan sokan segítettek, hogy képtelenség felsorolni, és már most elnézést kérek ezért mindenkitől. Még egyszer nagyon köszönjük!
Viszont látásra a következő alkalommal, mert most már tudjuk, hogy mindenki készíti a lelkét az újbóli viszontlátásra...
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.