Találj meg minket a Facebook-on
ÁRPÁD-KUPA ORSZÁGOS FODRÁSZ- és KOZMETIKUS VERSENY 2019
2019.12.17.

 

ÁRPÁD-KUPA ORSZÁGOS FODRÁSZ- és KOZMETIKUS VERSENY 2019

2019. november 29.- én került megrendezésre a székesfehérvári Árpád- kupa fodrász és kozmetikus verseny tanulóknak, melynek helyszíne a Székesfehérvári SZC Árpád Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma volt.

A verseny témája: FUTURISZTIKUS FANTÁZIA, egy elképzelt jövőkép, a robotok gépi világa és a jövő romantikus reneszánsza jegyében, a szakma tanulóinak.

A kihívásokat kedvelő tanulók szép számmal jelentkeztek a különböző kategóriákra.

A verseny délelőtt 09.00 órakor a megnyitóval kezdődött, majd egymás után zajlottak az izgalmas szépészeti versenyszámok.

A VIK középiskolát a versenyen Nagy Tiara és Csehi Máté képviselte.

Látvány konty – a modern reneszánsz jegyében kategóriában Nagy Tiara 3. helyezést ért el.

Látványos, meghökkentő, különleges, egyedi konty fésülése volt a feladat, ami mind színeiben, mind formájában összhangban volt a ruhával és sminkkel, a jövő reneszánszának hangulatvilágát idézve.

 

Marcell vízhullám - a robotika jegyében kategóriában Csehi Máté 4. helyezést ért el.

Vízhullám fésülése volt a feladat, melynek sminkkel és az öltözettel összhangban kellett lennie, a robotok világának, gépi-fémes hatásának érzetét keltve.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Kászonyi Ildikónak és Nagy- Pál Mattenk.

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.