Találj meg minket a Facebook-on
Ballagás elmaradása
2020.09.01.

Kedves Ballagó Diákok!
Tisztelt Szülők!

Sajnos egy igen nehéz döntést kellett hozni az iskola vezetésének, de a jelenlegi járványügyi helyzet kapcsán nem tudjuk megtartani a májusban elmaradt, és 2020. szeptember 04-ére tervezett ballagási ünnepségünket.

Nem szeretnénk senkit veszélynek kitenni, nem szeretnénk, hogy bennünk vagy bárkiben lelkiismeretfurdalás legyen/maradjon. Összességében természetesen vállalom/vállaljuk ezt a szomorú döntést, de a statisztikai adatokat áttekintve az egészség védelme most a legfontosabb.

Tudom, hogy mindenki nagyon várta ezt az eseményt, de most ezt a döntést kellett meghozni.

Valószínű ebben a tanévben sok ilyen ad hoc váratlan döntésre kerül sor, hiszen jelenleg napról napra működünk.

Tényleg őszintén sajnálom, és kérem mindenki megértését, a döntés elfogadását!

Fogadják/Fogadjátok a következő gondolatot elköszönésképpen:
"Egy életcélt követni nemes gondolat, S mi kell hozzá, csupán akarat. Mely minden ifjú szívében él, Küzdeni bátran egy új életért. "(Tóth Árpád)

Üdvözlettel:

Kökény István
intézményvezető

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.