Találj meg minket a Facebook-on
Blomdahal fül-és orrbelövő tanfolyam
2022.01.14.

2022.01.10.- én ismét Blomdahl fül- és orrbelövő tanfolyamot tartottunk a VIK Szakképző Intézmény és Gimnázium borbély és fodrász tanulóinak Fónyad Adrienn tanárnő szervezésében és részvételével.

Kató Olga az idei tanévben már másodjára fogadta el a meghívásunkat és tartott egy magas színvonalú, jó hangulatú képzést. Az elméleti oktatást a műfülön történő gyakorlás követte, majd üres kazettával gyakoroltak a tanulók, végül mindenki kipróbálhatta élesben a fülbelövést, ami természetesen mindenkinek tökéletesen sikerült. Ezt követte az orrbelövés gyakorlása. 

A délutánt az oklevelek kiosztása zárta, melyre igazán büszkék lehetnek tanulóink.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.