Találj meg minket a Facebook-on
Cipősdoboz Vár
2021.12.10.

December 7-én iskolánk vállalta azt a nemes feladatot, hogy a Deák tér melletti Városháza téren, a Baptista Szeretetszolgálat által felállított Cipősdoboz Várnál az ajándékokat átvegye. A várkapitányok, tündérek és segítők egész nap fogadták a rászoruló gyerekeknek és családoknak összeállított adományokat. A hideg nem rettentette el az adományozókat, 65 ajándék dobozt adtak le aznap a gyűjtőponton. December 19-ig várják az önkéntesek a helyszínen a dobozokba zárt meglepetéseket. Ha megteheted, adományozz te is!

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.