Találj meg minket a Facebook-on
DÖK-Nap 2017
2017.04.12.

Jelentés a DÖK-napról

2017. április 12-én a tavaszi szünetre való ráhangolódás jegyében a VIK Diákönkormányzata megrendezte a hagyományos „DÖK-Napot” - 28 fő aktív részvételével állítva össze a programot.

A lelkes DÖK-ös csapat idén filmek köré szervezte a vetélkedősorozatot. Olyan filmeket válogattak össze, amely a fiatalok által jól ismertek és közkedveltek. Csak ízelítőül néhány a 17 film közül: Harry Potter, Star Wars, Múmia, Horrorra akadva.

Ezekkel a mozikkal kapcsolatban alkották meg a vetélkedő feladatait, mely a vicces kérdésektől kezdve a játékos, a tanulókat megmozgató akadálypályán keresztül, a karaokén át széles skálát ölelt fel.

Természetesen idén sem maradhatott ki a „Tanár-diák” röplabdameccs-sorozat illetve a bowling sem.

A komoly, mérnöki precizitással beosztott 19 állomás lehetőséget teremtett arra, hogy a 19 osztály egy pörgős, hangulatos, olajozott körverseny keretében próbálhassa ki tudását, mely sok nevetésre és vicces jelenetre adott okot.

A csapatok egyénre szabott menetleveleken gyűjtögették pontjaikat, mely az utolsó állomást követően kirajzolta a végső eredményt.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az osztályoknak érdemes volt küzdeniük, hiszen az első helyezett tűzijátékkal díszített csoki- és kókuszos tortát nyert oklevele mellé, mely előtt boldogan fotózkodtak. A második és harmadik helyezett csokihalmokat és oklevelet kapott erőfeszítésének jutalmául, melyet Kökény István Igazgató Úr ünnepélyes keretek között adott át a nyertes csapatoknak.

Helyezettek:

  1. 11.F
  2. 11.AB
  3. 10.AB

A diákok visszajelzése alapján az egész nap jó hangulatban és vidámságban telt.

Budapest, 2017. április 20.

Bódis Barbara

DÖK-segítő tanár

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.