Találj meg minket a Facebook-on
ELC angol nyelvi verseny
2017.03.24.
Miskei Paulina, Tomasovszky Klaudia és Petrovics Bianka 11.F osztályos tanulók részt vettek az ELC angol nyelvi versenyen!
 
2017. március 21-én került megrendezésre a VIK Középiskolában az ELC angol nyelvi verseny, amelyen a 11.F osztály három diákja vett részt .
A verseny 30 (ABCD) felelet-választós kérdésből állt, fokozatosan növekvő nehézséggel. A feladatok az angol nyelv különböző részeit ölelték fel, mint a szókincs, nyelvtan, kiejtés, kifejezések, az amerikai kultúra, és az olvasmánnyal kapcsolatos kérdések, amit még a versenyt megelőzően el kellett, hogy olvassanak a diákok.
Miskei Paulina, Tomasovszky Klaudia és Petrovics Bianka a "Saturn" kategória olvasmánya, Jules Verne Captain Grant's Children c. műve alapján önállóan töltötték ki a harminc kérdésből álló feladatlapokat.
 
Az eredményt izgatottan várjuk.
A tanulók szerepléséhez gratulál szaktanáruk, Árki Milán.
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.