Találj meg minket a Facebook-on
IGAZGATÓI KÖZLEMÉNY (2020. III. 13. 23:00)
2020.03.14.
Kedves VIK-es diákok, szülők, kollégák és munkatársak!
 
A koronavírus járvánnyal kapcsolatban Magyarország miniszterelnökének ma esti bejelentése (hétfőtől tantermen kívüli digitális munkarend) kapcsán a hétvégén összeül az intézmény vezetősége, hogy kialakítsa a további teendőket. A tényleges tennivalóink a Magyar Közlönyből (www.magyarkozlony.hu) fognak kiderülni, ugyanis a hivatalos és betartandó jogszabályok ott jelennek meg.
 
Lehetőséget fogunk teremteni arra, hogy tanulóink az iskolában található taneszközeiket (füzetek, tankönyvek, munkafüzetek) meghatározott időintervallumban haza tudják vinni.
 
Kérem mindenki türelmét, s óvok mindenkit a valótlan hírek terjesztésétől. Nem látjuk még pontosan a helyzet kezelését, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy gyors és pontos tájékoztatást adhassunk.
 
 
Kökény István igazgató
Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.