Találj meg minket a Facebook-on
Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester továbbképzésén
2019.03.21.

 

2019. február 20.-án a HAIR-LINE OKTATÓSTUDIÓ által szervezett, tanulóknak szóló, klasszikus és modern hajvágásoktatáson vettünk részt a 11.H, 13.Fo és 14.Fo osztályos tanulóinkkal.

Kökény Ferenc a klasszikus férfi hajvágás és szárítás nagymestere.A hazai fodrászat meghatározó egyénisége, a klasszikus hajvágás és a bombage (Hindenburg) specialistája. Szakmai tapasztalata, több száz saját nevelésű tanítványa, elégedett, évek óta hozzá járó vendégköre és az a több ezer fodrász, aki oktatásain részt vett, mind-mind azt mutatja, hogy Tőle érdemes tanulni.

A képzésen Kökény Ferenc kiemelt figyelmet fordított a mozdulatok pontos elsajátításának, az elméleti szabályszerűségek ismertetésének kihangsúlyozására, amelyeket aztán gyakorlatban is bemutatott.

A képzésen tanult fogások amellett, hogy könnyen átültethetőek a mindennapokba, kellő magabiztosságot és jártasságot adnak a szakmai vizsga előtt álló tanulóknak.

A napot a klasszikus férfi hajvágás lépéseinek megismerésével kezdtük, majd a bombage frizura szárításának fortélyait láthattuk modellen. Ezt követően egy klasszikus, férfi angol hajszárítást láthattunk babafejen.

A nap második felében tisztába tettük a fogalmakat, így azt, hogy melyek a klasszikus hajvágás, a modern klasszikus hajvágás, valamint a modern hajvágás és szárítások közötti különbségek és hasonlóságok. Majd a modern klasszikus vágás és szárításra is több megoldást láthattunk, emellett hasznos tanácsokkal látta el a vizsgák előtt álló tanulókat, akik remélhetőleg így még nagyobb magabiztossággal és biztosabb tudással fogják elkészíteni a jövőben a férfiak frizuráit, valamint teljesíteni a fodrász szakmai vizsgát.

Tanulóink sokat tanultak a képzésen és hasznos információkkal lettek gazdagabbak.

Köszönjük Kökény Ferencnek a lelkes és színvonalas oktatást!

  

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.