Találj meg minket a Facebook-on
Lisse Design oktatáson
2019.03.21.

 

2019. január23-án a HAIR-LINE OKTATÓSTUDIÓ Lisse Design oktatásán vettünk részt a 11.H és a 13.Fo osztályokkal. A borbély és fodrász szakmákban nagyon fontos követni a modern technikákat, valamint teljeskörű, professzionális szolgáltatást nyújtani. A hajsimítások és hajegyenesítések fontos részét képezik a mai kor fodrászatának. A képzésen elsajátíthattuk a simító metódusok teljes sorozatát, az egyenesítéstől a helyreállító kezelésekig.

Ezen kívül megtudtuk, hogyan építhetjük be a kezeléseket a színfrissítő vagy színmegváltoztató kezelések közé, miközben páratlan hajminőséget érhetünk el. A képzésen megérthették tanulóink, hogy miért fontos az anatómiai és kémiai fogalmakat megtanulniuk, megérteniük, hiszen egy ilyen, az alapokra épülő képzés csak így sajátítható el.

A nap első felében kivetített ábrákon ismerkedhettünk meg a termékekkel, azok működésével. Kérdéseket tehettünk fel a témával kapcsolatban, sőt még a kezelések árképzésével kapcsolatban is hasznos tanácsokkal láttak el minket.

A nap második felében, minden a délelőtt folyamán meghallgatott kezelés bemutatásra került modelleken, melyek elkészítésében diákjaink segíthettek, így még inkább elsajátítva az egyes praktikákat, fortélyokat. Egy kezelés mivel több órát is igénybe vesz, ezért egyszerre többen is dolgoztak párhuzamosan, hogy minden beleférjen a napba. Az eredmények gyönyörűek és látványosak lettek.

Köszönjük a képzést és a rengeteg hasznos információt Péter Zsanett szalontrénernek, aki kedvesen, részletesen, nagyon alaposan felkészülve vezette be tanulóinkat a Lisse Design világába.

 

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.