Találj meg minket a Facebook-on
Médiaóra a Mária Rádióban 9.A
2019.04.10.

9.A osztály a Mária Rádió műhelyfoglalkozásán

2019.04.08-án 13 órától a 9.A osztály Mozgóképkultúra és médiaismeret óra keretében a Mária Rádió műhelyfoglalkozásán vett részt. A színhely a Városligeti Fasori Evangélikus Gimnázium díszterme volt.

Iskolánk mellett még három másik gimnázium tanulói képviseltették magukat a programon. A tanulók megismerkedhettek a rádió működésével, a fontosabb médiaműfajokkal, a műsorkészítés technikájával.

A foglalkozás interaktív volt, így például a diákoknak is kellett néhány perces interjút készíteniük egymással. A foglalkozás végén a gyerekek kérdéseket tehettek fel az előadást tartó rádiós műsorvezetőnek.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színvonalas program kapcsán külön ráadás volt, hogy ez a 2 óra beleszámít az 50 óra közösségi szolgálatba, sőt a közösségi szolgálat keretében várják a diákokat egyéb rádiós feladatok elvégzésére is.

 

Krasznahorkai László

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.