OMÉK Kiállítás – 11.F
2019.09.27-én a 11.F osztály Szakács Etelka tanárnő szervezésében és Oberritter Szabolcs osztályfőnök kíséretében részt vett az OMÉK kiállításon (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár) a Hungexpo területén.
A látogatás alapvető célja az volt, hogy a leendő vendéglátóipari szakemberek megismerjék hazánk egyik legszínvonalasabb élelmiszeripari kiállítását, valamint rálátást nyerhessenek a kézműves élelmiszeripari termékeinkre.
A fotók sorrendben
1.: Magyar szürkemarha: sokféle ízletes húsipari termék készül belőle, igazi Hungarikum. Az osztály szürkemarha szalámit és kolbászt kóstolt belőle.
2. és 3. kép: az Ecocatering cég biológiailag lebomló terítékeket mutatott be. 100% búzakorpából készült tányérok és evőeszközök, melyek ehetőek, komposztálhatóak, környezetbarát termékek. A 3. fotón látható fehér tányér kukoricából készült, biológiailag lebomló, környezetbarát.
4. kép: Házi szörpök és ízek Erdélyből.
5. kép: 11.F osztály egy része.
6. kép: OMÉK üdvözlő felirat a 11.F osztály osztályfőnökével.
Szakács Etelka
szaktanár
felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás
VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.