Találj meg minket a Facebook-on
Szép Magyar Beszéd verseny
2017.02.20.

Február 16-án sikerrel került megrendezésre iskolánkban a Kazinczy Ferenc nevével fémjelzett Szép magyar beszéd verseny.

Az esemény fényét emelte, hogy a zsűri elnökének sikerült megnyernünk Keppel Gyula Kazinczy-díjas pedagógust, a Magyar Anyanyelvápolók Szövetségének tagját. A tanár urat egész évben, folyamatosan hívják zsűrizni az egész országban. Több tanítványa nyerte már meg a Győrben megrendezett országos döntőt is.

Jó volt látni, hogy sok diáknak mennyire fontos az anyanyelve, és szépen, érthetően tudja tolmácsolni az adott szövegek mondanivalóját.

Iskolánkat a két legjobb tanuló fogja képviselni a budapesti versenyen:


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

1. helyezett: Hegedűs Hedvig (12.AB)
2. helyezett: Enzsöl Bernadett (10.AB)

A verseny végén Keppel Gyula tanár úr értékelte az elhangzott szövegeket, és magának a versenynek a lebonyolítását is, amellyel rendkívül elégedett volt.

Iskolánk tehát jelesre vizsgázott!

Reméljük, hogy a két továbbjutott tanuló is méltó módon fogja képviselni intézményünket a budapesti versenyen.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.