Találj meg minket a Facebook-on
Szépírás a kézírás verseny
2017.05.08.

Mindkét tanulónk arany minősítést kapott a Szépírás a kézírás versenyén!

 

2017. április 27-én került megrendezésre a Szépírás a kézírás vetélkedője a Weiss Manfréd Szakgimnáziumban Csepelen.

Manapság – sajnos – a kézírás egyre inkább háttérbe szorul a digitális technológia miatt. Éppen ezért gondolta úgy néhány lelkes magyartanár és Kollár József Címzetes Igazgató Úr, hogy erre egy vetélkedővel hívja fel a figyelmet.

Az elődöntő során egy beadandó dolgozatot kellett beküldeniük a diákoknak. Egy szöveget kellett lemásolniuk kézírással. A több mint 100 beérkezett munkából a 30 legjobbat hívta be a zsűri a döntőre.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A verseny során egy óra alatt kellett leírniuk egy szöveget.

A zsűri elnöke Buzogány Dezső kalligráfus volt, aki egy előadást is tartott a résztvevőknek.

A 30 versenyző közül a 10 legjobbat díjazták. Iskolánkból mindkét bejutott tanuló arany minősítést ért el (Csepeti Henrietta 9.H, Czirok Zsófia 11.F).

Ezúton is gratulálunk nekik!

A verseny koordinálásában Krasznahorkai László Tanár Úr vett részt.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.