Találj meg minket a Facebook-on
Tanévnyitó ünnepség 2021/2022
2021.09.01.

 

Tanévnyitó ünnepség 2021/2022

Mint mindenhol szerte az országban, iskolánkban is megnyitottuk az új tanévet! Ünnepélyes keretek között került sor az új, 9. osztályos tanulók tanévnyitó ünnepségére.

Az idei tanévben 6 új osztály kezdi meg tanulmányait a VIK-ben, csaknem 200 diákkal. A színvonalas műsort Krasznahorkai László tanár úr állította össze. A műsorban segítségére voltak Keller Anikó és Hajdú Csilla 10.F osztályos tanulók.

A Himnusz elhangzása után Keller Anikó köszöntötte az új tanulókat, majd Krasznahorkai tanár úr adott elő egy megzenésített verset, amelyben utalt az elmúlt időszak online oktatására is. Ezután Hajdú Csilla tanuló a járványhelyzetről elmélkedett kicsit, hogy az mennyiben változtatta meg az életünket.

Ez követően Krasznahorkai tanár úr vidámabb témára terelte a szót, és a fiatalságról, az életről, szeretetről adott elő egy közismert dalt Kezdjetek el élni címmel. Igazgató úr a tanulás fontosságáról és a helytállásról beszélt, valamint arról, hogy ehhez a VIK-ben minden segítséget megkapnak a tanulók a tanároktól, akikhez bizalommal fordulhatnak.

Végül vidáman zárult az ünnepség, ugyanis Keller Anikó és Hajdú Csilla a felsőbb évesek megszívlelendő vicces tanácsait tolmácsolták a gólyák felé. Az iskola hagyományaihoz hűen méltóképpen fogadta iskolánk új tanulóit.

 

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.