Találj meg minket a Facebook-on
V. Gasztronómiai és Bibliaismereti verseny
2018.03.23.

2018. március 13-14-én került sor Tapolcán a Széchenyi István Baptista Középiskola szervezésében az V. Gasztronómiai és Bibliaismereti Versenyre.

A VIK Középiskola lelkes tanulói, a nyolc tagú csapatunk (szakács, pincér, cukrász, bibliaismeret kategóriában 2-2 tanuló) pedig megmutathatták, mit tudnak. Nagyon büszkék vagyunk rájuk, mert sikeresen helytálltak ezen a színvonalas versenyen. Szakácsaink - Kovács Bence és Puskás Patrik, felkészítő tanáruk Bernadett Hartner - az ezüstérem jogos tulajdonosai, pincéreink - Péli Zoé és Tomasovszky Klaudia, felkészítő tanáruk Páhi Edit - pedig amellett, hogy a vendégeket leginkább elkápráztató és legmosolygósabb versenyzők különdíját is elhozták, a bronzérmet zsebelhették be, cukrászaink - Melczer Kitti és Sebestyén, felkészítő tanáruk Hartner Bernadett - desszertcsodáikkal és gyönyörű dísztortájukkal kápráztatták el a nézősereget, amellyel a bronzérem jogos tulajdonosaivá váltak, valamint a bibliaismereti versenyben indult tanulóink - Tamara Kocsis és Paróczi Levente, felkészítő tanáruk Benjámin Bacsó - hajszállal maradtak csak le a bronzéremről, így a 4. helyezést szerezték meg.

 

Ezúton is nagyon köszönjük a csapat tagjainak és felkészítőiknek a valóban lelkes hozzáállást, kitartást, odaadó versenyzést.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Köszönjük a verseny szervezőinek a Tapolcai Széchenyi István Baptista Középiskolának a lehetőséget és a színvonalas körülményeket, a vendégszeretetet, a törődést és a zökkenőmentes szervezést, a verseny tisztaságának biztosítását.

 

Gratulálunk a Házigazda csapatnak a vándorkupa elnyeréséért, amiért jövőre ismét megküzdhetünk!

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.