Találj meg minket a Facebook-on
VIK-es diákok aktív részvétele az Utazás Kiállításon
2017.03.13.

Március 2-5. között rendezték meg a 40. Utazási Kiállítást a Hungexpon. Az eseményen történő megjelenéshez a Sun&Fun Utazási Iroda többek között iskolánk diákjai közül is válogatott segítőket, a felállított 40 stand felét VIK-es diákok foglalták el. Elsősorban a 12AB, 11AB és 11GH osztályok turisztikai szakos tanulói éltek a lehetőséggel, hiszen komoly szakmai ismereteket igénylő feladatot kaptak: az utazási iroda kínálatában szereplő desztinációkról kellett a látogatókat teljeskörűen tájékoztatniuk.

Diákjaink rendkívül élvezték ezt az újfajta kihívást. Kiváló lehetőségük nyílt az idegen nyelv gyakorlására, beleláthattak egy turisztikai cég életébe, új kapcsolatokat teremtettek, és megmutathatták magukat, tudásukat, rátermettségüket erre a pályára.

„Mindenki jól érezte magát, várjuk az újabb alkalmat, hogy ilyen vagy ehhez hasonló programon részt vehessünk, hiszen ez szakmai fejlődésünket hihetetlen módon elősegíti!” (Hegedűs Hedvig 12AB tanuló)

Az utazási iroda elismerően nyilatkozott diákjaink munkájáról és visszavárják őket a következő kiállításra is.

 

VIK Középiskola

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.