Találj meg minket a Facebook-on
XVI. Szabolcs Kupa
2018.03.05.

Fodrásztanulóink szakmai sikerei a XVI. Szabolcs Kupán

 

A VIK középiskola tanulói 2018. február 25.-én részt vettek a Nyíregyházán. immár tizenhatodik alkalommal megrendezett Szabolcs Kupán. Ez a nemzetközi fodrász, kozmetikus és műkörömépítő- és díszítő felnőtt és tanuló verseny és Workshop a régió legnagyobb szakmai rendezvénye, melyen 18 versenyszámban 170 versenyző indult az ország minden tájáról, és még külföldről is érkeztek nevezések.

Csehi DóraFarsangi konty kategóriában 5. helyezést ért el, a nap hajszínének nyertese és különdíjas tanulónk.


A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek és Lakatos Annának.

Marcel vízhullámkészítése babafejen kategóriában két tanulónk nevezett, Hulé Norbert 6. helyezést és Debrenti Márk 8. helyezést ért el ebben a versenyszámban.

Köszönjük a felkészítést Kászonyi Gergelynek, Lakatos Annának, Varsádi Attilának és Kászonyi Ildikónak.

Tanulóink még csak fél éve ismerkednek a szakmával, így remélhetőleg sok szép eredmény vár rájuk.

Nyomtatás
További kérdései vannak?
Írjon nekünk, és kollégáink hamarosan e-mailben vagy telefonon felveszik Önnel a kapcsolatot:

felnőttképzés, szakképzés, szakiskola, vendéglátás, idegenforgalom, kereskedelem, idegenvezető képzés, cukrász képzés, fodrász, szakács képzések Budapesten, felnőtt oktatás

VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti Baptista Technikum, Szakképző Iskola és Gimnázium. Magas színvonalú képzések és jó elhelyezkedési lehetőségekkel bíró szakképzések Budapesten. Felnőttképzéseink, szakképzéseink között a következő szakmák szerepelnek: szakács, cukrász, pincér, vendéglátó eladó, eladó, fodrász, vendéglátásszervező-vendéglős, idegenvezető, logisztikai ügyintéző és számos további szakképzés is.